Schilderwerk Soest

GEHADO Totaalonderhoud voert alle op de website genoemde werkzaamheden veel uit in Soest. Onze werkwijze en de verschillende mogelijkheden die wij op het gebied van glas- en schilderwerk kunnen bieden, zowel voor binnen als voor buiten maakt ons een ideaal partner voor al het schilder en onderhoudswerk in Soest!

Daarnaast kunnen wij –  in samenwerking met vakmensen uit andere branches – ook andere werkzaamheden uitvoeren, zoals een complete aanbouw aan uw woning of bedrijfspand. Zo heeft u prettig 1 contactpersoon en nemen wij alles uit handen en ook nemen wij ook de verantwoording voor goed geleverd werk in deze branches!

Gratis advies, aantrekkelijke prijzen

Ons uitgangspunt is: ieder werk is uniek! Daarom komen wij graag bij u langs en bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden. Ons advies is gratis en vrijblijvend bovendien!

Indien gewenst, bieden wij u daarna een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u op zoek naar de hoogste kwaliteit gepaard met een eerlijk tarief vergezeld van de allerhoogste service? Neemt u dan contact op met de specialisten van GEHADO Totaalonderhoud; wij zijn u graag van dienst!

WhatsApp chat
Call Now Button